Waarom kies je voor ons?

Persoonlijke benadering

  • Na een vrijblijvend intakegesprek volgt een toets. Je krijgt een studieadvies op maat en kunt gratis een proefles volgen.
  • Je kunt snel beginnen.
  • Onze leslocaties zijn goed bereikbaar.

Homogene lesgroepen
Wij werken met kleine lesgroepen (tussen de 12 en 15 cursisten).

Je medecursisten hebben een vergelijkbare leerachtergrond en niveau.

 

Tarief
We hanteren een marktconform tarief van € 15,00 per uur.

De kosten van het lesmateriaal verschillen per cursus.

 

Maatwerk
Wij bieden cursussen en trainingen voor ieder niveau.

Je kunt de lessen overdag, ’s avonds of eventueel op zaterdag volgen.

Onze lesprogramma’s zijn afwisselend, afgewogen en praktijkgericht.

Een aantal lesgroepen werkt gedifferentieerd zodat jij de kans krijgt op je eigen snelheid te werken aan je (les)doelen.

 

Meten is weten
Bij de intake heb je een toets gemaakt en ook tijdens de cursus maak je diverse keren een toets om je voortgang te meten. Viermaal per jaar evalueren wij samen met jou de voortgang van de cursus om te kijken of die nog aansluit bij je behoefte en ontwikkeling.

 

Leren door te doen
Onze taallessen zijn praktijkgericht en sluiten zoveel mogelijk aan bij wat je buiten de les nodig hebt. We werken nauw samen met sociaal-maatschappelijk partners, werkgevers en andere organisaties en gaan daar op werkbezoek of organiseren een gastcollege. Op deze manier brengen we de praktijk in de les of de les naar de praktijk. Jij krijgt dan ook de mogelijkheid om wat je in de les hebt geleerd in de praktijk te oefenen. Dat maakt onze lessen leuk en afwisselend.

 

Taalmaatje – Open leercentrum
We kunnen je koppelen aan een vrijwillig taalmaatje of je kunt je Nederlands oefenen in het open leercentrum op onze locatie(s) of in de bibliotheek in Alkmaar.

Leren is leuk
We stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Je hoeft niet direct alles te weten. Al werkende leer je, ontwikkel je zelfvertrouwen en ontdek je wat voor jou werkt. Wij helpen je daarbij!

Blended learning
Dit is een mix van verschillende leermethodes die online lessen combineert en integreert met klassikale lesactiviteiten. Dit gebeurt op een manier die bij jou past, wat leerdoelen en tempo betreft. 

De delen online en klassikale lessen vullen elkaar aan. Hierdoor vormt dit gecombineerde lesprogramma  een geheel.

E-learning
Een aantal van onze cursussen wordt onder begeleiding van een docent geheel en/of aanvullend op afstand (online) gegeven. De lessen volg je dan via digitale media, bijvoorbeeld via Skype, Whatsapp of Zoom.

Onze online lessen voldoen aan de door Blik op Werk gestelde eisen.

 

Laagdrempelig
We zijn een laagdrempelige organisatie. Naast onze professionals zijn er vrijwilligers en stagiaires die zich samen inzetten om jou te helpen je doel te realiseren. We brengen je in contact met sociaal-maatschappelijke partners, andere vrijwilligers- en werkgeversorganisaties of met gemeenten.

 

Kwaliteit
EdINOVA staat voor onderwijs van hoge kwaliteit en is in het bezit van het keurmerk Blik op Werk.

De slagingspercentages van onze lesgroepen zijn hoog en onze cursisten behalen goede resultaten bij de examens.

Onze docenten zijn gecertificeerd, betrokken en ervaren. EdINOVA investeert in na- en bijscholing van haar docenten zodat die op de hoogte zijn van de meest actuele lesmethoden en leermiddelen.

Waar staan wij voor?

Bij EdINOVA kun je een complete inburgeringscursus doen, maar ook korter durende cursussen waarin je jouw taalniveau kunt verhogen op vaardigheden als spreken of schrijven.

Bij EdINOVA werken gecertificeerde en ervaren NT2- en ONA-docenten die met veel passie en betrokkenheid jou verder helpen bij het leren van de Nederlandse taal en het vergroten van je kennis van de Nederlandse cultuur. Onze cursussen zijn praktijkgericht en we leveren maatwerk. Ons doel is samen ervoor te zorgen dat je een zo hoog mogelijk taalniveau haalt en volwaardig kan deelnemen deelnemen aan onze samenleving, waarbij kennis van de Nederlandse taal geen belemmering vormt.

Wil je meer informatie?
Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 085 – 0862700, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.