Hoorn

WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR

Bij EdINOVA Hoorn locatie ‘Life Builders’ is kinderopvang mogelijk.

Neem contact met ons op via mail: info@edinova.nl

Vul het contactformulier in.

Bel ons: 085 086 2700

Wij zijn telefonisch bereikbaar op ma t/m do tussen 9.00 tot 12.30 en 13.30 tot 16.30 uur.

EdINOVA in Hoorn
In 2019 is EdINOVA gestart met het geven van lessen in Hoorn. Sinds september 2020 geven wij les in het fijne en centraal gelegen Lifebuildersgebouw, op de Dampten 16. Het lifebuildersgebouw is gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en op loopafstand van het station.

In dit gebouw zijn diverse sociaal-maatschappelijke organisaties gevestigd waar we mee samenwerken zoals Vluchtelingenwerk, Stichting About a jacket en Stichting Ayudame. Een pluspunt is ook dat Amira Kindercentrum de opvang voor de kinderen kan verzorgen.

Om de participatie van de inburgeraars te realiseren, aanbod en de begeleiding af te stemmen, werkt Edinova in Hoorn nauw samen met andere organisaties die actief zijn op het gebied van taal en participatie, zoals het Taalhuis, de Bibliotheek, Vluchtelingenwerk en WerkSaam.

Wij bieden op dit moment cursussen alfabetisering, A1 en A2 (Inburgering), B1 en B2 (Staatsexamens). Daarnaast zijn we volop bezig met nieuwe initiatieven, zoals een project in opdracht van het Juniusfonds waarover je op onze website meer kunt lezen. Houd onze website dus in de gaten om op de hoogte te blijven.