Taal op de werkvloer

Taal op de werkvloer

Als werkgever wilt u dat uw medewerkers elkaar begrijpen, goed en veilig samenwerken en goed communiceren. Niet alleen met elkaar maar ook met klanten en relaties.

Investeren in taal heeft verschillende voordelen. Zo worden er minder fouten gemaakt en gaan werkstress én ziekteverzuim omlaag. Ook krijgen werknemers doorgaans meer zelfvertrouwen en kunnen ze zelfstandiger werken.

Miscommunicatie, het niet begrijpen van werk- of veiligheidsinstructies en het niet om hulp kunnen of durven vragen kunnen leiden tot vervelende en zelfs gevaarlijke situaties. Na een op maat gemaakte training, op basis van uw werkinstructies, begrijpen uw medewerkers de veiligheidsregels binnen uw bedrijf beter.

Wilt u investeren in uw medewerkers en hun taalvaardigheid, neem dan contact met ons op. In overleg met u ontwikkelen wij een training waarin aandacht is voor situaties en materialen uit de praktijk van uw bedrijf en de sector- en functie-specifieke context.

De cursus is geschikt voor werknemers voor wie Nederlands de tweede taal is, maar ook voor werknemers met Nederlands als moedertaal. Werknemers die behoefte hebben aan verbetering van hun lees- en schrijfvaardigheid, rekenenvaardigheid en digitale vaardigheden, kunnen bij ons terecht!

Subsidie
Wij zijn op de hoogte van actuele subsidiemogelijkheden (per branche) en helpen u graag met de subsidieaanvraag.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de cursus ‘Taal op de werkvloer’? We verzorgen deze cursus vanaf 8 personen.
Vul dan het contactformulier hieronder in of bel ons op telefoonnummer 085 – 0862700, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.