Basisexamen inburgering buitenland

Basisexamen inburgering buitenland

Heeft u een buitenlandse partner waarmee u in Nederland wilt samenwonen? Komt u voor langere tijd naar Nederland of wilt u een MVV-visum aanvragen? Dan moet u voor uw komst naar Nederland het basisexamen inburgering buitenland afleggen bij de ambassade of consulaat in uw eigen land.

Wat leert u?
Deze cursus bereid u voor op het basisexamen inburgering Buitenland. Dit examen heeft drie delen: Leesvaardigheid, Spreekvaardigheid en Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM). Na afloop van de inburgeringscursus bent u volledig voorbereid op het examen.

Het examen is niet moeilijk. U moet het Nederlands beheersen op niveau A1, dit is echt een beginnersniveau. U moet wel in het Latijnse schrift gealfabetiseerd zijn. Voorbeelden van het examen vindt u op de website www.naarnederland.nl

U kunt u voorbereiden op dit examen door mee te doen met een van onze cursussen Inburgering A1 of door u in te schrijven voor onze online cursus basisexamen. Deze cursus wordt online live gegeven via Zoom.

De cursus bestaat uit 20 online lessen.

Wilt u meer informatie?
Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 085 – 0862700, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.