Basisexamen inburgering buitenland

Basisexamen inburgering buitenland

Heb je een buitenlandse partner waarmee je in Nederland wil samenwonen? Kom je voor langere tijd naar Nederland of wil je een MVV-visum aanvragen? Dan moet je voor je komst naar Nederland het basisexamen inburgering buitenland afleggen bij de ambassade of consulaat in je eigen land.

Wat leer je?
Deze cursus bereidt je voor op het basisexamen inburgering Buitenland. Dit examen heeft drie onderdelen: leesvaardigheid, spreekvaardigheid en Kennis Nederlandse Maatschappij (KNM). Na afloop van de inburgeringscursus ben je volledig voorbereid op het examen.

Het examen is niet moeilijk. Je moet het Nederlands beheersen op niveau A1, dit is echt een beginnersniveau. Je moet wel in het Latijnse schrift gealfabetiseerd zijn. Voorbeelden van het examen vind je op de website www.naarnederland.nl

Je kunt je voorbereiden op dit examen door mee te doen met een van onze cursussen Inburgering A1 of door je in te schrijven voor onze online cursus basisexamen. Deze cursus wordt online live gegeven via Zoom.

De cursus bestaat uit 20 online lessen.

Wil je meer informatie?
Vul dan het contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 085 – 0862700, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.